CAMOUFLAGETHERAPIE

Camouflagetherapie voor kleurverschillen van de huid

De camouflagetherapie werkt met een zeer goed dekkende camouflagecrème. Hiermee verdoezelen we kleurverschillen van uw huid. Denk aan littekens, wijnvlekken, vitiligo, pigmentvlekken en haarvaatjes (teleangiëctastieën of couperose).

U kunt zelf uw wijn- of pigmentvlek leren camoufleren

We leren u hoe u zelf kleine of grotere oneffenheden vrijwel onzichtbaar maakt op de tijdstippen wanneer u dat graag wilt. De camouflagecrème van het merk Dermacolor is water- en zweetvast en blijft dus voor langere tijd zitten.

De behandeling

Tijdens uw afspraak maken we voor u de juiste camouflagekleur. Vervolgens leren we u zelf de camouflagetechnieken toe te passen. Ook leggen we uit hoe de beste en meest natuurlijk resultaten bereikt worden. Natuurlijk geven wij u ook adviezen ten aanzien van de camouflage in relatie tot uw huid.

Na afloop van de camouflagetherapie kunt u eventueel uw eigen camouflagekleuren en andere producten voor uw huid bij ons aanschaffen.

Deze behandeling wordt (deels) vergoed door een aanvullende zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor uw eigen zorgverzekeraar.

Oxygenetix huidverbeterende foundation

Bij HuidOp1 wordt ook gewerkt met Oxygenetix medische huidverbeterende foundations. Terwijl deze foundation gedragen wordt, verbetert uw huid. Hoe ideaal is dat!?

De foundations is geheel vrij van irriterende stoffen als parfum, uitdrogende alcoholen of andere geurstoffen. Het hoofdingrediënt is aloë vera (geen water, wat bij de meeste producten het geval is).

Deze foundation heeft een natuurlijk effect en kan precies op uw huidskleur worden aangemeten. Voor een extra dekkend effect kunnen er twee laagjes worden aangebracht. Dit, zonder de huid af te sluiten of te verstoppen. Gedurende de dag voorziet Oxygenetix de huid met zuurstof. Oxygenetix is daarom ook zeer geschikt bij acne verschijnselen.

Maar dat is nog niet alles. Deze foundation mag direct na een behandeling worden aangebracht om eventuele roodheid direct te verminderen. Het bespoedigt de wondgenezing. Oxygenetix is ook ideaal om bij gevoelige huiden met bijvoorbeeld rosacea, couperose of eczeem te gebruiken.

Deze ”foundation” bevat tevens een zonnefactor (SPF 25).

Meer weten? Of wilt u testen? Maak een afspraak via het contactformulier op de homepagina of stuur een mail naar info@huidop1.nl of bel met 06 – 135 135 82.