HUIDOP1-BEHANDELING

Een HuidOp1-behandeling is een gezichtsbehandeling van ongeveer 60 minuten. Geschikt voor mannen en vrouwen, want iedere huid verdient een eerste plek.

Deze gezichtsbehandeling – inclusief inspectie, tips en adviezen – geeft iedere huid een boost en de nodige aandacht; klinisch, verzorgend en ontspannend.  

We starten met een kort analysegesprek. Vervolgens reinig en beoordeel ik uw huid. Uw gelaat krijgt van mij een passende peeling (bijvoorbeeld met een lichte concentratie glycol- of salicylzuur). Opvallende laesies zoals, mee-eters, gerstekorrels of puistjes worden manueel geledigd. Hierna krijgt u een masker dat geschikt is voor uw huid. Als laatste bereid ik uw huid voor op de buitenlucht met herstellende producten. Indien u overdag behandeld wordt, breng ik een zonnebrandcrème aan.

Huidtherapiepraktijk HuidOp1 werkt met producten van Paula’s Choice. Mild en effectief, vrij van parfum, geurstoffen en gedenatureerde alcoholen.

Indien u dat wilt geef ik u adviezen over productgebruik, leefstijl en voeding in relatie tot uw huid. Ook kunt mij de producten laten zien die u thuis gebruikt. Deze beoordeel ik voor u op ingrediënten en textuur en de werking voor uw huidtype.

Heeft u een extra gevoelige huid of huidaandoeningen? U bent bij HuidOp1 op het juist adres! Als huidtherapeut en paramedicus ben ik opgeleid in het behandelen en verbeteren van zowel de gezonde, zieke of beschadigde huid. Dit betekent dat ik de HuidOp1-behandeling aanpas aan iedere huid. Meer informatie over huidtherapie en de bedrijfsvisie van HuidOp1.