HuidOp1

HuidOp1 huidtherapie in Enkhuizen staat voor bewuste en bekwame huidzorg. Een huidaandoening, huidprobleem of algemene huidveroudering? Ik help u graag de kwaliteit van uw huid te verbeteren en te optimaliseren.

Een huid die op één staat

Tijdens een intakegesprek kunt u aan mij uw huidprobleem laten zien of uw wensen kenbaar maken. Ik vertel u graag wat HuidOp1 voor u kan betekenen.  Als u mij uw huidprobleem toevertrouwt, stellen wij samen met u een behandelplan op. Met de juiste behandelingen, producten én uw persoonlijke inzet zorg ik voor een optimaal gezonde en mooie huid. Een huid die op één staat!

Wat is een huidtherapeut?

Een huidtherapeut is een HBO-opgeleid paramedicus in het behandelen en verbeteren van de gezonde, zieke of beschadigde huid. Het beroep is BIG-geregistreerd, volgens de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg.

Cliënten van jong tot oud – met of zonder huidproblemen of huidoneffenheden – kunnen bij de huidtherapeut terecht. Eigenlijk iedereen die zijn of haar huid wil optimaliseren of verbeteren is bij de huidtherapeut aan het juiste adres.

De huidtherapeut is vrij toegankelijk. Dit betekent dat u voor een bezoek aan HuidOp1 in principe geen verwijzing van uw huisarts of medisch specialist nodig heeft, tenzij uw zorgverzekeraar hierom vraagt.

Samenwerking en intervisie

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Ook sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP).

De kennis en ervaring, en daarmee de kwaliteit van HuidOp1, blijft op niveau met bij- en nascholingen. Als eigenaar van HuidOp1 heeft Laura Muskee goed contact met de andere huidtherapeuten in Noord-Holland. Ze hebben regelmatig intervisie-overleg. Ook met andere zorgverleners wordt warm contact onderhouden, want in bepaalde situaties is samenwerking nodig met bijvoorbeeld een dermatoloog, huisarts, plastisch chirurg, fysiotherapeut, diëtist of andere paramedische zorgverleners.