MAGNETIC INFUSION TECHNOLOGY

Sinds kort in Nederland!

MAGNETIC INFUSION TECHNOLOGY (MIT) IN COMBINATIE MET MICROCURRENT ENERGY, BLUE LIGHT en RED LIGHT

MIT verhoogt het zuurstofgehalte in de huid, waardoor de doorbloeding verbetert. Tevens worden dode huidcellen verwijderd en brengt MIT werkstoffen dieper in de huid.

 

 

MIT wordt gecombineerd met:

  • Microcurrent energy

Microcurrent energy zorgt voor de aanmaak van ATP, oftewel celenergie. Hierdoor geeft het de huid een betere celwerking, waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het maakt de huid strakker.

  • Blue spectrum LED light

Blauw licht zorgt voor destructie van de bacterie P. Acnes die bij acne kan voorkomen. Blauw licht kalmeert de huid.

  • Red spectrum LED light

Rood licht heeft herstellende en kalmerende eigenschappen. Dit is daarom geschikt voor een gevoelige (bijv. eczematische) huid. Ook versterkt het de huidimmuniteit, versnelt het de wondgenezing, vermindert het poriën en egaliseert het de huidtoon. Rood licht heeft ook de eigenschap om de aanmaak van ”huidbouwstenen”, zoals collageen en elastine, te verhogen. Hierdoor heeft rood licht ook effect op fijne lijntjes en rimpels.

Afgestemd op uw huidtype en huidbehoeftes kiezen wij de perfecte techniek voor u uit. Na één behandeling is er al een mooi effect te zien. Voor een meer langdurig effect raden wij een kuur van vier tot zes behandelingen aan. De behandeling kan tevens gecombineerd worden met andere behandelingen. Vraag ons gerust om advies.

Voor de behandeling                                      Na 1 behandeling (kortdurende roodheid -> verbeterde doorbloeding)

Magnetic infusion technology is pijnloos, is bij veel huiden inzetbaar en kan prima toegepast worden in de zomermaanden. Ook als oppepper!

Ook mogelijk om cadeau te doen via onze cadeaubon.

Een leuk weetje: de behandeling is deze maand in de aanbieding. Zie hier meer voor informatie.