SPOT OUT TREATMENT

 

 

Nieuw Nieuw Nieuw!

De Spot Out Treatment  (Toskani) is een behandeling voor pigmentproblemen als melasma (zwangerschapsmasker), chloasma, lentigo solaris en andere pigmentproblemen door zonneschade of hormonen. De Spot Out werkt tevens goed op huidveroudering of op een grauwe huid. Na twee weken is het eerste resultaat al zichtbaar!

Behandelmethode 

Afhankelijk van het soort pigment wordt er twee dagen voor de Spot Out Treatment een mandalic peeling toegepast. Dit om de Spot Out nog beter zijn werk te laten doen. Op de dag van de Spot Out behandeling, wordt allereerst gestart met reinigen, ontvetten en een pré-peeling. Vervolgens wordt de Spot Out aangebracht. Dit gaat in de vorm van een masker met een romige textuur. Afhankelijk van uw huidtype blijft dit masker 6-12 uur zitten. De huidtherapeut zal aangeven hoelaat u thuis zelf het masker mag verwijderen.

Vervolg

U krijgt na de Spot Out behandeling drie producten mee naar huis:

  • één Toskani recovery cream;
  • één Toskani spot out cream;
  • één Paula’s Choice dagcrème met zonnebescherming (spf 30 of 50).

De recovery cream kan met name de eerste week na de behandeling gebruikt worden om de huid te kalmeren en te herstellen. Na één week mag u de spot out cream daarbij gaan gebruiken (hoeveelheid en frequentie worden u uitgelegd tijdens een intakegesprek). De dagcrème met bescherming is belangrijk om alle dagen te gaan gebruiken. Het liefst 365 dagen per jaar, om het resultaat zo goed mogelijk te behouden.

Na twee weken vindt er een evaluatie in de praktijk plaats.

Hieronder een voorbeeld uit de eigen praktijk.

Na 2,5 week (1 behandeling)                       Voor

Meer informatie? Of direct een intake plannen? Neem hier contact op met HuidOp1 over de mogelijkheden.