INFORMATIE

UW HUID IS BELANGRIJK

De huid is een belangrijk orgaan. Het beschermt ons tegen ziekteverwekkers en milieu-invloeden. Aan onze huid zien we meestal hoe we ons voelen en soms ook hoe we leven.

Kom naar dé huidtherapiepraktijk in Enkhuizen

In de visie van HuidOp1 is het onderhouden, optimaliseren en verbeteren van de huid belangrijk. Mijn aanpak is erop gericht dat uw huid het ‘werk’ goed doet. Een huid die u laat stralen en goed voelen. Met zorg en aandacht van ons én van u!

HuidOp1 pakt bewust het ‘totaal plaatje’ aan. Ik coach u op zelfmanagement van de huid, want dit draagt bij aan een optimaal resultaat van de behandelingen.

U krijgt van mij advies hoe u thuis uw huid kunt verzorgen en tips die uw huid vooruit helpen. Desgewenst geef ik ook advies over voeding en beweging.

Producten

HuidOp1 werkt onder andere met:

Ik heb weloverwogen en zeer bewust voor deze merken gekozen. Uiteraard kunt u na persoonlijk huidadvies de producten bij mij in de praktijk kopen.

Informatie over Paula’s Choice

Paula’s Choice Skincare is ontwikkeld door de Amerikaanse Paula Begoun. Op jonge leeftijd kampte Paula al met veel huidproblemen, zoals acne en eczeem.  Tijdens haar jarenlange zoektocht naar dé ultieme producten voor thuis, deden de producten haar huid meer kwaad dan goed.

Om deze reden is Paula zich gaan verdiepen in cosmetische formules en ingrediënten. Na jarenlang onderzoek, tv optredens en auteur van 21 bestseller boeken, heeft ze 1995 haar eigen effectieve huidproductlijn, Paula’s Choice, opgericht.

Paula’s Choice staat voor het vermijden van irriterende ingrediënten (zoals parfum of gedenatureerde alcoholen). Haar producten bevatten effectieve ingrediënten, op basis van onafhankelijk onderzoek naar de werking en veiligheid.

Informatie over Alhydran

Alhydran is een medische littekencrème van de fabrikant Bapmedical. Deze crème heeft door middel van klinische studies en casuïstiek, een wetenschappelijk bewezen werking.

De crème wordt gebruikt bij littekens (ook preventief), maar ook bij andere huidaandoeningen. Bijvoorbeeld in het geval van jeuk (eczeem) of een droge huid. En bij striae, verbrandingen, radiotherapie en na verschillende soorten behandelingen raden we Alhydran aan.

Alhydran bevat onder andere een hoog percentage aloë vera en daarnaast vitamine C en E. Hiermee zorgt Alhydran voor vermindering van jeuk en roodheid en versoepelt het de huid. Alhydran is geschikt om te dragen onder kleding en onder therapeutisch elastische kousen (steunkousen).